Coach Plus

L’Escola de Bàsquet Girona Marc Gasol aposta per una formació integral més enllà de la pràctica esportiva. La Gasol Foundation és una entitat liderada pels germans Gasol dedicada a la promoció d’estils de vida saludables amb la missió de prevenir i reduir les xifres d’obesitat infantil al nostre entorn i als Estats Units. Ambdues entitats estan col·laborant a través del projecte COACH+ per la promoció d’hàbits saludables en l’àmbit esportiu.

En aquest marc, us convidem a participar a vosaltres i als vostres fills al projecte COACH+. De març a maig, els professionals de la Gasol Foundation implementarem accions de promoció d’hàbits saludables amb l’objectiu de sensibilitzar a jugadors, famílies i entrenadors i aportar eines i recursos per fomentar el seu benestar emocional. Aquest és un dels quatre pilars que formen part de la Galàxia Saludable, metàfora que utilitzem des de la Gasol Foundation per treballar quatre aspectes claus en l’àmbit de la salut: l’activitat física i l’esport, l’alimentació saludable, la importància de les hores i la qualitat del descans i el benestar emocional.

Sota el nostre lema Make It Healthy, Make It Fun, des de la fundació incorporem el component lúdic en totes les accions i, al llarg del projecte COACH+, us presentarem quatre nous personatges de la Galàxia Saludable que formen la Healthy Crew.

Per tal d’avaluar el projecte us demanem que, tant el pare/mare com el jugador completeu el qüestionari d’estils de vida que trobareu a sota:

Moltes gràcies per la vostra participació!